001.jpg

Начальник відділу транспорту, зв'язку та телекомунікаційних послуг Сергій ЯКОВЕНКО під час апаратної наради розповів про те, як працює міська транспортна система.

Зокрема, посадовець доповів про результати останніх перевірок виконання приватним громадським транспортом перевезень у вечірній час. Так, у понеділок, 7 листопада, фахівці профільного відділу перевіряли регулярність руху міського пасажирського автомобільного транспорту на вул. Металургів в напрямку центру міста. Перевізникам надали рекомендації щодо корегування розкладів руху при відправленні з кінцевих зупинок. За два дні, в середу, 9 листопада, контролювали роботу міського пасажирського транспорту у вечірній час на просп. Курський. Основну увагу приділяли своєчасному виконанню графіку руху на 10 автобусних маршрутах. Раніше зазначеного часу закінчили роботу маршрути № 18 (ТОВ «Сумипастранс»), № 19 (ФОП Сезько О. В.). Відсутність автобусів після 19:00 зафіксували на маршруті № 2 (ФОП Олійник А. Г.). За результатами перевірок склали акти, які направили перевізникам для усунення недоліків.

Сергій Яковенко зазначив, що для підтримки стабільної роботи енергосистеми, електротранспорт міста продовжує працювати у скороченому режимі. Комунальні автобуси здійснюють перевезення відповідності до графіків.

Ремонтні роботи, що пов’язані із заміною кабелю на одній із підстанцій, здійснюються відповідно плану.

На іншій цього тижня готуватимуться до встановлення мобільного обладнання.