Print
Hits: 779

Командою марафону «Єдині новини» в рамках кампанії «Тепла країна» створено низку відеороликів, що допоможе українцям підготуватись до зими та подолати її виклики, повідомило Міністерство культури та інформаційної політики.

Новинні редакції та маркетингові команди, держава та міжнародні партнери об’єднують зусилля заради підготовки країни до цієї складної зими. Серія роликів, сюжетів та інформаційних матеріалів «Теплої країни» допоможуть українцям дізнатись, як обігріти свої будинки, відповідально споживати ресурси та як діяти в екстремальних умовах. Головний заклик кампанії - «Переможемо зиму разом!» – ідеться у повідомленні.

«Ми добре знаємо, що подолати найскладніші виклики можна тільки разом. Тому в підготовці до цієї зими «Єдині Новини» об’єднують зусилля з нашою державою та партнерами у проєкті «Тепла країна». Спільно ми надаватимемо українцям інформацію, що допоможе зберегти тепло в оселях та залучатиме всю країну до сталого споживання ресурсів, підтримки держави, армії та один одного. Цією кампанією ми знову нагадуємо - кожен відповідає за всіх своїх. А в Україні «свої» – це понад 40 мільйонів людей, які кожного дня працюють заради наближення нашої перемоги. Тож із думками про свої сім’ї, сусідів, про людей на зруйнованих ворогом територіях, наших героїв та героїнь на фронті, волонтерів ми закликаємо всіх долучитись до цієї кампанії. Ми маємо перетворити корисні поради на дії, щоб перемогти цю зиму разом!», - зазначають розробники.

«Тепла країна» об’єднала експертизу й зусилля медійників, держави та міжнародних партнерів. Над кожним матеріалом чи порадою цієї кампанії працювала велика команда небайдужих професіоналів, що прагнуть своїми знаннями, роботою допомогти зберегти тепло в українських оселях та убезпечити країну від ризиків, що можуть стати реальними цієї зими. Ми знаємо, що це будуть складні місяці для нашої країни. Але впевнені, що кампанія продовжить посилюватись новими партнерами, а ми, українці, знову зможемо вистояти завдяки єдності та взаємодопомозі», – наголошують творці роликів.

«Тепла країна» – комплексна інформаційна кампанія, що створюється національним марафоном у партнерстві з Міністерством розвитку громад та територій, Міністерством енергетики, Міністерством культури та інформаційної політики, GIZ та Світовим Банком.