002.jpg

Організатор громадського обговорення - управління архітектури та містобудування Сумської міської ради (далі – Управління).
Громадське обговорення проводилось з питання присвоєння назви (найменування) провулку Бузковий у місті Суми.
Пропозиція щодо розгляду питання присвоєння назви (найменування) провулку Бузковий у місті Суми надійшла від власників об’єктів нерухомого майна, розташованих по зазначеному провулку.

Відповідно до розпорядження міського голови від 12.04.2019 № 127-Р «Про проведення громадського обговорення під час розгляду питання присвоєння назви (найменування) провулку Бузковий у місті Суми» Управлінням було підготовлене та подане на оприлюднення інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення під час розгляду питання присвоєння назви (найменування) провулку Бузковий у місті Суми (далі – Інформаційне повідомлення), а департаментом комунікацій та інформаційної політики Сумської міської ради 16.04.2019 оприлюднене на офіційному веб-сайті Сумської міської ради.
Формою проведення громадського обговорення було засідання за круглим столом, яке відбулось 24.05.2019 о 14.00 за адресою: м. Суми, майдан Незалежності, 2, кабінет № 59.
Пропозиції (зауваження) управлінням архітектури та містобудування Сумської міської ради приймались з дня оприлюднення Інформаційного повідомлення і до 21.06.2019.
За результатами громадського обговорення були отримані лише пропозиції присвоїти назву (найменування) провулку Бузковий.

Пропозиції (зауваження), що надійшли під час громадського обговорення питання присвоєння назви (найменування) провулку Бузковий у місті Суми