003.jpg

Організатор громадського обговорення: управління архітектури та містобудування Сумської міської ради.

Об’єкт права власності, якому пропонується присвоїти назву (найменування): бульвар Еспланада, що знаходиться між вулицею Харківською, проспектом Михайла Лушпи і вулицею Івана Сірка.

Пропозиції та обґрунтування щодо присвоєння назви (найменування) об’єкта права власності: пропонується присвоїти назву (найменування) бульвару Еспланада.

Суб’єкт, що вносить пропозицію щодо присвоєння назв (найменувань) об’єктам права власності: Сумський міський голова.

Строк, місце, час проведення заходів з громадського обговорення: 20 грудня 2019 року о 14:00 засідання за круглим столом за адресою: м. Суми, вул. Воскресенська, 8А, кабінет 2.

Поштова адреса та адреса електронної пошти, строк і форма для подання пропозицій (зауважень): пропозиції (зауваження) надсилаються у електронній чи письмовій формі із зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси особи, яка їх подає; юридичні особи подають пропозиції із зазначенням найменування та місцезнаходження. Анонімні пропозиції не реєструються і не розглядаються. Адреса електронної пошти: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., поштова адреса: вул. Воскресенська, 8А, м. Суми, 40000. Строк для подання пропозицій (зауважень): до 14 січня 2020 року.

Місцезнаходження та номер телефону організатора громадського обговорення, за якими можна отримати консультації з питання, що винесено на громадське обговорення: м. Суми, вул. Воскресенська, 8А; номер телефону 700-102.

Прізвище та ім’я особи, що проводить заходи громадського обговорення: начальник управління архітектури та містобудування Сумської міської ради – головний архітектор Кривцов Андрій Володимирович.

Строк і спосіб оприлюднення результатів громадського обговорення: до 28 січня 2020 року, на офіційному веб-сайті Сумської міської ради.