Print
Hits: 976

1. Організатор громадського обговорення: Управління архітектури та містобудування Сумської міської ради.

2. Об’єкт права власності, якому пропонується змінити назву (перейменувати): вулиця Піонерська в селі Стецьківка Сумського району Сумської області.

3. Пропозиції та обґрунтування щодо зміни назви (перейменування) об’єкта права власності: пропонується змінити назву вулиці Піонерська в селі Стецьківка Сумського району Сумської області,яка не була перейменована в порядку встановленому Законом України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки».

4. Суб’єкт, який вніс пропозицію щодо розгляду питання зміни назви (перейменування) вулиці: Управління архітектури та містобудування Сумської міської ради.

5. Строк, місце, час проведення заходів з громадського обговорення:

23 жовтня 2021 року о 10.00 громадські слухання за адресою: вулиця Піонерська, 1 (біля дитячого садка) село Стецьківка, Сумського району Сумської області.

6. Поштова адреса та адреса електронної пошти, строк і форма для подання пропозицій (зауважень): пропозиції (зауваження) подаються на поштову адресу: м. Суми, вул. Воскресенська, 8А та на адресу електронної пошти: arh@smr.gov.ua до 07 грудня 2021 року включно.

Пропозиції (зауваження) подаються у письмовій формі, надсилаються електронною поштою із зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси особи, яка їх подає; юридичні особи подають пропозиції у письмовій формі із зазначенням їх найменування та місцезнаходження; анонімні пропозиції не реєструються і не розглядаються.

7. Місцезнаходження та адреса електронної пошти, номер телефону організатора громадського обговорення, за якими можна отримати консультації з питання, що винесено на громадське обговорення: м. Суми, вул. Воскресенська, 8А, Управління архітектури та містобудування Сумської міської ради (700 103), arh@smr.gov.ua.

8. Прізвище та ім’я особи, що проводить заходи громадського обговорення: начальник Управління архітектури та містобудування Сумської міської ради – головний архітектор Кривцов Андрій Володимирович.

9. Строк і спосіб оприлюднення результатів громадського   обговорення: до 21 грудня 2021 року, на офіційному веб-сайті Сумської міської ради.

Зазначене інформаційне повідомлення щодо проведення громадського обговорення під час розгляду питання зміни назви (перейменування) вулиця Піонерська в селі Стецьківка Сумського району Сумської області підлягає оприлюдненню на офіційному сайті Сумської міської ради.