Print
Hits: 868
  1. Організатор громадського обговорення: Управління архітектури та містобудування Сумської міської ради.
  2. Об’єкт права власності, якому пропонується змінити назву (перейменувати): вулиця Суворова та провулок Суворова в місті Суми Сумського району Сумської області.
  3. Пропозиції та обґрунтування щодо зміни назви (перейменування) об’єкта права власності: пропонується змінити назву вулиці Суворова та провулку Суворова Сумського району Сумської області, які не були перейменовані в порядку встановленому Законом України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки».
  4. Суб’єкт, який вніс пропозицію щодо розгляду питання зміни назви (перейменування) вулиці: Управління архітектури та містобудування Сумської міської ради.
  5. Строк проведення заходів з громадського обговорення: громадське обговорення у формі електронної консультації проводиться з дня оприлюднення зазначеного інформаційного повідомлення і до 16 грудня 2021 року.
  1. Поштова адреса та адреса електронної пошти, строк і форма для подання пропозицій (зауважень): пропозиції (зауваження) подаються на адресу електронної пошти: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. до 16 грудня 2021 року включно.

Пропозиції (зауваження) подаються у письмовій формі, надсилаються електронною поштою із зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси особи, яка їх подає; юридичні особи подають пропозиції у письмовій формі із зазначенням їх найменування та місцезнаходження; анонімні пропозиції не реєструються і не розглядаються.

  1. Місцезнаходження та адреса електронної пошти, номер телефону організатора громадського обговорення, за якими можна отримати консультації з питання, що винесено на громадське обговорення: м. Суми, вул. Воскресенська, 8А, Управління архітектури та містобудування Сумської міської ради (700 103), arh@smr.gov.ua.
  2. Прізвище та ім’я особи, що проводить заходи громадського обговорення: начальник Управління архітектури та містобудування Сумської міської ради – головний архітектор Кривцов Андрій Володимирович.
  3. Строк і спосіб оприлюднення результатів громадського   обговорення: до 30 грудня 2021 року, на офіційному сайті Сумської міської ради.