Print
Hits: 773

Громадське обговорення проводилось з питання зміни назви (перейменування) вулиці Писарівська на вулицю Євгена Коростельова в місті Суми Сумського району Сумської області.

Організатор громадського обговорення - Управління архітектури та містобудування Сумської міської ради (далі – Управління).

Ініціатором зміни назви (перейменування) вулиці Писарівська на вулицю Євгена Коростельова в місті Суми Сумського району Сумської області був депутат Сумської міської ради Лазарєв Єфрем Олександрович (депутатський запит від 07.12.2021 № 3, підтриманий депутатами Сумської міської ради згідно з рішенням від 17.12.2021 № 2552-МР).

Відповідно до розпорядження Сумського міського голови від 16.02.2022 №38-Р «Про проведення громадського обговорення під час розгляду питання зміни назви (перейменування) вулиці Писарівська на вулицю Євгена Коростельова в місті Суми Сумського району Сумської області», Управлінням було підготовлене та подане на оприлюднення, а Департаментом комунікацій та інформаційної політики Сумської міської ради 22.02.2022 оприлюднене на офіційному сайті Сумської міської ради інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення під час розгляду питання зміни назви (перейменування) вулиці Писарівська на вулицю Євгена Коростельова в місті Суми Сумського району Сумської області (далі – Інформаційне повідомлення).

Пропозиції (зауваження) Управлінням приймались з дня оприлюднення Інформаційного повідомлення (22.02.2022) і до 03.05.2022.

У зв'язку з військовою агресією російської федерації проти України та введенням в Україні воєнного стану пропозиції (зауваження) до Управління не надходили.

Ураховуючи зазначене вище, пропозиція щодо перейменування однієї із вулиць міста Суми ім’ям Євгена Коростельова буде внесена Управлінням на розгляд відповідної робочої групи при Сумській міській раді.