Print
Hits: 844

Запрошуємо до Робочої групи з формування завдання на розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Сумської міської територіальної громади.

На виконання пункту 42 Порядку розроблення, оновлення, внесення змін та затвердження містобудівної документації, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 01.09.2021 № 926 та рішення Сумської міської ради від 29.03.2023 № 3650-МР «Про розроблення містобудівної документації «Комплексний план просторового розвитку території Сумської міської територіальної громади» розпочато процедуру проведення громадських обговорень з формування завдання на розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Сумської міської територіальної громади (далі – Комплексний план).

Процедурою передбачено створення Робочої групи з формування завдання на розроблення Комплексного плану (далі – Робоча група).

Робоча група формується з представників Сумської міської територіальної громади: Сумської міської ради, виконавчих органів Сумської міської ради та старостинських округів громади, органів державної влади, державних та комунальних підприємств, установ та організацій, органів самоорганізації населення, громадських організацій, інших заінтересованих сторін у складі не менш як 15 осіб і не більш як 21 особа, з непарною кількістю членів.

Вимоги до персонального складу Робочої групи з формування завдання на розроблення Комплексного плану викладені в додатку 2 до рішення Сумської міської ради від 29.03.2023 № 3650-МР, а саме:

Строк приймання заявок на участь у Робочій групі складає не менше як 10 робочих днів з дня оприлюдення цього повідомлення на сайті Сумської міської ради.

Заяви на включення до Робочої групи з формування завдання на розроблення Комплексного плану приймаються за адресою: 40030, Сумська область, м. Суми, майдан Незалежності, 2, або електронною поштою: e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., Виконавчий комітет Сумської міської ради за доданою формою.

Бланк заяви на участь