Print
Hits: 667

Організатор громадського обговорення

Департамент забезпечення ресурсних платежів.

Об’єкт права власності, якому пропонується змінити назву (перейменувати)

Вулиця 2-а Харківська в місті Суми Сумського району Сумської області.

Пропозиції щодо зміни назви (перейменування) об’єкта права власності

Пропонується змінити назву вулиці 2-а Харківська в місті Суми Сумського району Сумської області на вулицю Воїнів-інтернаціоналістів.

Суб’єкт, що вносить пропозицію щодо зміни назви (перейменування) об’єкта права власності

Сумський міський голова відповідно до звернення.

Строк проведення заходів з громадського обговорення

Громадське обговорення у формі електронної консультації проводиться з дня оприлюднення зазначеного інформаційного повідомлення і до 21 липня 2023 року.

Адреса електронної пошти, строк і форма для подання пропозицій (зауважень)

Пропозиції (зауваження) подаються на адресу електронної пошти: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. до 21 липня 2023 року включно.

Пропозиції (зауваження) подаються у письмовій формі, надсилаються електронною поштою із зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси особи, яка їх подає; юридичні особи подають пропозиції у письмовій формі із зазначенням їх найменування та місцезнаходження; анонімні пропозиції не реєструються і не розглядаються.

Місцезнаходження та адреса електронної пошти, номер телефону організатора громадського обговорення, за якими можна отримати консультації з питання, що винесено на громадське обговорення

м. Суми, вул. Садова, 33, Департамент забезпечення ресурсних платежів (700-404, 700-413), This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Прізвище та ім’я особи, що проводить заходи громадського обговорення

Заступник директора департаменту - начальник управління архітектури та містобудування – головний архітектор департаменту забезпечення ресурсних платежів Кривцов Андрій Володимирович.

Строк і спосіб оприлюднення результатів громадського обговорення

До 4 серпня 2023 року, на офіційному сайті Сумської міської ради (розділ городянину/громадські обговорення).