0012.jpg

1. Організатор громадського обговорення – управління архітектури та містобудування Сумської міської ради.

2. Об’єкти права власності, яким пропонується присвоїти назви (найменування) – новоутворені вулиці на території садибної житлової забудови в районі проспекта Козацький в м.Суми, які сформовані із земельних ділянок, що надані родичам та членам сімей загиблих у ході антитерористичної операції на сході України.

3. Історичні події, які пропонується відобразити присвоївши назви (найменування) об’єктам права власності та обґрунтування до цих пропозицій - пропонується присвоїти назви новоутвореним вулицям в районі проспекту Козацький в м.Суми, які сформовані із земельних ділянок, що надані родичам та членам сімей загиблих у ході антитерористичної операції на сході України та найменувати їх як «вулиця Переможців» і «вулиця Патріотів України». Ці назви асоціюються з відважними учасниками бойових дій на сході України та сприяють формуванню історичну свідомості нашого народу, слугують згадкою про всіх загиблих воїнів-патріотів під час антитерористичної операції на сході нашої країни, виказують нашу подяку їм та захоплення їхньою мужністю, підвищують патріотичний настрій народу, виховують почуття любові до Батьківщини та поваги до власного народу у молодого покоління українців.

4. Суб’єкт, який вніс пропозицію щодо розгляду питання присвоєння назв (найменувань) вулиці Переможців та вулиці Патріотів України – Благодійна організація «Громадський фонд «СУМИ»».

5. Строк, місце, час проведення заходів з громадського обговорення - 05 грудня 2017 року о 16-00 год. збори за адресою: м. Суми, майдан Незалежності, 2, каб. № 59.

6. Поштова адреса та адреса електронної пошти, строк і форма для подання пропозицій (зауважень) – пропозиції (зауваження) подаються на поштову адресу: м. Суми, вул. Воскресенська, 8А та на адреси електронної пошти: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. протягом двох місяців з моменту оприлюднення повідомлення про проведення громадського обговорення. Пропозиції (зауваження) подаються у письмовій чи усній формі, надсилаються електронною поштою із зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси особи, яка їх подає; юридичні особи подають пропозиції у письмовій чи електронній формі із зазначенням їх найменування та місцезнаходження; анонімні пропозиції не реєструються і не розглядаються.

7. Місцезнаходження та адреса електронної пошти, номер телефону організатора громадського обговорення, за якими можна отримати консультації з питання, що винесено на громадське обговорення - м. Суми, вул. Воскресенська, 8А, управління архітектури та містобудування Сумської міської ради (т. 700-102), This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

8. Прізвище та ім’я особи, що проводить заходи громадського обговорення – заступник начальника управління архітектури та містобудування Сумської міської ради – Бондаренко Ольга Олегівна.

9. Строк і спосіб оприлюднення результатів громадського обговорення – до 30 грудня 2017 року, на офіційному сайті Сумської міської ради.

Вищезазначене інформаційне повідомлення щодо проведення громадського обговорення під час розгляду питання присвоєння назв (найменувань) вулиці Переможців та вулиці Патріотів України необхідно оприлюднити на офіційному веб – сайті Сумської міської ради 17 жовтня 2017 року.