001.jpg

1. Організатор громадського обговорення: управління архітектури та містобудування Сумської міської ради.

2. Об’єкт права власності, якому пропонується змінити назву (перейменувати): вулиця Горького.

3. Пропозиції та обґрунтування щодо зміни назви (найменування) об’єкта права власності: пропонується змінити назву вулиці Горького на вулицю Семена Сапуна, який був українським революціонером-підпільником, лідером Сумської обласної мережі організа́ціі украї́нських націоналі́стів під час німецької окупації, головою товариства «Просвіта» у місті Суми (1942) та є почесним громадянином міста Суми з 2016 року.

Пропозиція щодо зміни назви вулиці Горького на вулицю Семена Сапуна надійшла від жителя міста Суми.

У разі надходження інших пропозицій (зауважень) щодо зміни назви вулиці Горького на назву, яка буде відображати імена (псевдоніми) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій останні будуть враховані під час проведення громадського обговорення.

4. Суб’єкт, який вніс пропозицію щодо розгляду питання зміни назви (перейменування) вулиці: пропозиція щодо зміни назви вулиці Горького на вулицю Семена Сапуна надійшла від жителя міста Суми Ткаченка Миколи Трохимовича.

5. Строк, місце, час проведення заходів з громадського обговорення: 17 квітня 2018 року о 16-00 год. засідання круглого столу за адресою: м. Суми, майдан Незалежності, 2, кабінет № 59.

6. Поштова адреса та адреса електронної пошти, строк і форма для подання пропозицій (зауважень): пропозиції (зауваження) подаються на поштову адресу: м. Суми, вул. Воскресенська, 8А та на адресу електронної пошти: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. до 16 квітня 2018 року включно.

Пропозиції (зауваження) подаються у письмовій чи усній формі, надсилаються електронною поштою із зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси особи, яка їх подає; юридичні особи подають пропозиції у письмовій чи електронній формі із зазначенням їх найменування та місцезнаходження; анонімні пропозиції не реєструються і не розглядаються.

7. Місцезнаходження та адреса електронної пошти, номер телефону організатора громадського обговорення, за якими можна отримати консультації з питання, що винесено на громадське обговорення: м. Суми, вул. Воскресенська, 8А, управління архітектури та містобудування Сумської міської ради (тел. 700-102), This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

8. Прізвище та ім’я особи, що проводить заходи громадського обговорення: начальник управління архітектури та містобудування Сумської міської ради – головний архітектор Кривцов Андрій Володимирович.

9. Строк і спосіб оприлюднення результатів громадського обговорення – до 30 квітня 2018 року, на офіційному веб-сайті Сумської міської ради.

Зазначене інформаційне повідомлення щодо проведення громадського обговорення під час розгляду питання зміни назви (перейменування) вулиці Горького на вулицю Семена Сапуна підлягає оприлюдненню на офіційному веб–сайті Сумської міської ради.