004.jpg

Оголошення про обговорення проекту змін до конкурсної документації для проведення конкурсу з призначення управителя багатоквартирного будинку в місті Суми

У вересні 2018 року набрали чинності підзаконні акти стосовно управління багатоквартирним будинком, зокрема, і ті, прийняття яких викликало необхідність відкладення проведення конкурсу з призначення управителя багатоквартирного буднику в місті Суми на кінець жовтня 2018 року.

Так, 13.09.2018 набрала чинності постанова Кабінету Міністрів України від 05.09.2018 № 712 «Про затвердження Правил надання послуги з управління багатоквартирним будинком та Типового договору про надання послуги з управління багатоквартирним будинком», 04.09.2018 – наказ Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 27.07.2018 № 190 «Про затвердження Обов’язкового переліку робіт (послуг), витрати на які включаються до складу витрат на утримання багатоквартирного будинку та прибудинкової території», а 25.09.2018 – наказ цього Міністерства від 13.08.2018 № 211 «Про затвердження Змін до Порядку проведення конкурсу з призначення управителя багатоквартирного будинку». Останнім нормативним актом організатора конкурсу наділено правом не пізніше ніж за сім календарних днів до закінчення строку подання конкурсних пропозицій внести зміни до конкурсної документації, про що повідомити протягом трьох робочих днів усіх учасників конкурсу, яким надіслано конкурсну документацію.

Керуючись вищевказаними нормативними положеннями, з метою приведення конкурсної документації до нових вимог чинного законодавства правовим управлінням Сумської міської ради розроблено проект рішення виконавчого комітету Сумської міської ради «Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Сумської міської ради від 27.06.2018 № 343 «Про затвердження конкурсної документації та інші організаційні питання проведення конкурсу з призначення управителя багатоквартирного будинку в місті Суми» (зі змінами)».

Повідомляємо про проведення виконавчим комітетом Сумської міської ради електронних консультацій з громадськістю щодо вказаного проекту рішення (розділ «Городянину / Громадські обговорення / Електронні консультації з громадськістю» офіційного веб-сайту Сумської міської ради).

Пропозиції та зауваження до цього проекту рішення приймаються з 26 вересня по 11 жовтня 2018 року (до 17 год. 15 хв.) розробником проекту рішення – правовим управлінням Сумської міської ради.

Електронні консультації здійснюються через онлайн-систему "Електронні консультації та опитування" https://e-consultation.rubycon.tk/, створену в рамках проекту "Електронне врядування задля підзвітності влади та участі громади" (EGAP), що фінансується Швейцарською Конфедерацією.

Перейдіть за посиланням https://e-consultation.rubycon.tk/npas/34 та ознайомьтеся з текстом проекту рішення, який розбитий на частини (секції). Для подачі своїх зауважень та пропозицій, а також висловлення підтримки/не підтримки, потрібно зареєструватися на сайті, натиснувши на кнопку «Авторизація» в правій верхній частині сторінки. Після кліку відбувається перехід на сторінку з переліком інструментів, за допомогою яких можна пройти реєстрацію на сервісі (ВankID, ЕЦП, eID). При завершені реєстрації матимете можливість для коментування та підтримки/не підтримки проекту рішення.

Додаткова інформація щодо проекту рішення за телефоном правового управління: (0542) 700-628, 700-630.