0012.jpg

Відповідно до пункту 10 частини першої статті 7 Бюджетного кодексу України виконавчим комітетом Сумської міської ради проводяться електронні консультації з громадськістю щодо проєкту бюджету Сумської міської територіальної громади на 2023 рік та проєкту Програми економічного і соціального розвитку Сумської міської територіальної громади на 2023 рік.

На офіційному сайті Сумської міської ради в розділі «Документи/Проєкти документів/Проєкти рішень Сумської міської ради» 22 листопада були оприлюднені проєкти рішень «Про бюджет Сумської міської територіальної громади на 2023 рік» та «Про Програму економічного і соціального розвитку Сумської міської територіальної громади на 2023 рік».

Пропозиції та зауваження до цих проєктів приймаються з 23 листопада по 5 грудня (до 16:00) шляхом заповнення онлайн-форм*:

При наданні пропозиції потрібно обрати необхідний розділ, викласти короткий опис пропозиції, зазначивши адресу об'єкта (за необхідності). До розгляду не приймаються пропозиції, які мають неконкретний характер, містять ненормативну лексику, наклепи, образи, суперечать чинному законодавству України.

Інформація про результати електронних консультацій з громадськістю щодо проєктів вищезазначених документів буде оприлюднена на Інформаційному порталі Сумської міської ради (розділ «Городянину/Громадські обговорення/Електронні консультації з громадськістю») у визначений чинним законодавством термін.

*через технічні проблеми форми можуть бути тимчасово недоступними

Інформація про результати електронних консультацій з громадськістю щодо проєкту бюджету Сумської міської територіальної громади на 2023 рік та проєкту Програми економічного і соціального розвитку Сумської міської територіальної громади на 2023 рік