005.jpg

14 грудня відбудуться загальноміські громадські слухання спільно із засіданням виконавчого комітету Сумської міської ради з розгляду проєкту Стратегії розвитку міста до 2030 року та комунікаційної і візуальної концепції бренду м. Суми, логотипу та бренд-буку.

Місце проведення - Сумський обласний академічний театр драми та музичної комедії ім. М.С. Щепкіна (Театральна площа,1).

Початок - 10:00 (початок реєстрації учасників – 09:15).

При собі обов’язково треба мати паспорт або інший документ, що посвідчує особу та містить відомості про місце її проживання (реєстрації).

Відповідно до Положення про громадські слухання в місті Суми, брати участь у слуханнях можуть усі охочі, проте, голосувати – тільки дієздатні члени Сумської міської ОТГ, старше 18 років, які постійно проживають та зареєстровані на її території, та зареєструвались для участі в громадських слуханнях.

Розробка стратегії розвитку відбувалася в декілька етапів, в її розробці брали участь представники науки, бізнесу, влади, активні мешканці міста Суми. Більше 900 активних жителів взяли участь у 16 стратегічних сесіях, на яких було обговорено проблеми розвитку та визначено принципи і напрями застосування зусиль.

Пропозиції та зауваження щодо змісту стратегії приймаються за формою: https://cutt.ly/AegZoO7 до 12 грудня.

У разі виникнення будь-яких питань звертайтеся за телефонами: 701-575, 701-576, 701-574.

Реєстрація за посиланням: https://cutt.ly/qe745cI
 
Ознайомитись із текстом стратегії можна за посиланням:  https://drive.google.com/file/d/1aieIASioozrHRc6ig2dLSLPIbnbXvQ4C/view?usp=sharing