Print
Hits: 860

Відповідно до Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку» з метою громадського обговорення Департаментом фінансів, економіки та інвестицій Сумської міської ради оприлюднено на офіційному сайті Департаменту фінансів, економіки та інвестицій Сумської міської ради (за посиланням: https://finance.smr.gov.ua/ ) заяву про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проєкту документа державного планування – «Програма економічного і соціального розвитку Сумської міської територіальної громади на 2022 рік та основні напрями розвитку на 2023-2024 роки».

Строк громадського обговорення заяви з 01 вересня 2021 року до 16 вересня 2021 року.

Громадськість у межах строку громадського обговорення має право подати в письмовій формі (у тому числі в електронному вигляді) зауваження і пропозиції до заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки.

Пропозиції та зауваження приймаються Департаментом фінансів, економіки та інвестицій Сумської міської ради за адресою: вул. Горького, 21, м. Суми, 40004 або на електронну адресу: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Зауваження та пропозиції, отримані після встановленого строку не розглядаються.