006.jpg

На виконання Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку», з метою одержання врахування пропозицій та зауважень громадськості Департамент інфраструктури міста Сумської міської ради оприлюднює проект Схеми санітарного очищення міста Суми та населених пунктів Сумської міської ОТГ (зі змінами) та Звіт про стратегічну екологічну оцінку проекту внесення змін до Схеми санітарної очистки міста Суми.

Повна назва документа державного планування, що пропонується до обговорення: проект «Схема санітарного очищення міста Суми та населених пунктів Сумської міської ОТГ» (зі змінами).

Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування: Виконавчий комітет Сумської міської ради.

Передбачувана процедура громадського обговорення , у тому числі:

  • дата початку та строки здійснення процедури: громадське обговорення починається з 03 квітня 2020 року і триває до 03 травня 2020 року включно;
  • способи участі громадськості: зауваження і пропозиції до проекту Схеми санітарного очищення міста Суми та населених пунктів Сумської міської ОТГ, Звіту про стратегічну екологічну оцінку проекту внесення змін до Схеми санітарної очистки міста Суми подаються у письмовому та електронному вигляді.
  • орган, від якого можна отримати інформацію та адреса, за якою можна ознайомитися з проектом документа державного планування: Департамент інфраструктури міста Сумської міської ради (40004, м. Суми, вул. Горького, 21).
  • Проект Схеми санітарної очистки міста Суми та населених пунктів Сумської міської ОТГ та Звіту про стратегічну екологічну оцінку проекту внесення змін до Схеми санітарної очистки міста Суми розміщено на офіційному сайті Сумської міської ради https://smr.gov.ua/.
  • орган до якого подають зауваження та пропозиції, поштова та електронна адреси та строк подання зауважень і пропозицій: Департамент інфраструктури міста Сумської міської ради (40004, м. Суми, вул. Горького, 21), контактний телефон – (0542) 700-597:, електронна адреса: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..
  • Строки подання зауважень та пропозицій: з 03 квітня 2020 року до 03 травня 2020 року включно.

Звіт про стратегічну екологічну оцінку проекту внесення змін до Схеми санітарної очистки очищення міста Суми та населених пунктів Сумської міської ОТГ

Схема санітарного очищення міста Суми та населених пунктів Сумської міської ОТГ (зі зімнами)

Графічна частина Схеми