Print
Hits: 1640

На виконання вимог «Порядку розроблення, погодження та затвердження інвестиційних програм суб’єктів господарювання у сфері теплопостачання», затвердженого наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 14.12.2012 № 630, АТ «Сумське НВО» повідомляє територіальну громаду міста Суми, що проект інвестиційної програми АТ «Сумське НВО» у сфері теплопостачання на 2020 рік, 18 червня 2020 року розміщено на офіційному веб-сайті АТ «Сумське НВО» у мережі Інтернет.

Товариство повідомляє, що строк, протягом якого від споживачів приймаються пропозиції до проекту інвестиційної програми, становить 14 календарних днів з дня розміщення проекту інвестиційної програми на офіційному сайті АТ «Сумське НВО» у мережі Інтернет (18.06.2020).

Усі пропозиції до проекту інвестиційної програми, отримані від споживачів, Товариство просить перенаправляти на поштову адресу Товариства (40004, м. Суми, вул. Горького, 58) або ж на електронну адресу This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. (у разі надходження відповідних пропозицій у електронному вигляді).