Print
Hits: 744

Вкотре нагадуємо, що отримувачі житлової субсидії несуть повну відповідальність за достовірність та своєчасність надання інформації, яка впливає або може вплинути на право отримувати цю допомогу.

Департаментом постійно проводиться верифікація отримувачів субсидії, пільг та соціальних допомог відповідно до відомостей Міністерства фінансів України. На жаль, надходять дані щодо не повідомлення про наявність автомобілів з датою випуску 5 років або двох до 15 років, про здійснення покупок понад 50 тис. грн, існування депозитів понад 100 тис. грн. та не повідомлення про зміни в складі домогосподарства та/або по яким можливі подвійні виплати житлової субсидії (чоловік і дружина за різними адресами отримують субсидію), тощо.

Для уникнення порушень, які призводять до припинення надання субсидії або повернення коштів у зв’язку з її неправомірним отриманням, мешканцям громади необхідно дотримуватись таких порад:

ВАЖЛИВО!  У разі зміни складу зареєстрованих (фактично проживаючих) у житловому приміщенні (будинку) осіб, складу сім’ї члена домогосподарства - подаються нові заява та декларація.

Телефони для консультацій: 788-888 (багатоканальний); додаткові номери: 787-122, 787-123, 050-407-81-99.