Print
Hits: 2097

Відповідно до пункту 14 Положення про порядок призначення та надання населенню субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21.10.1995 № 848, проводиться перерахунок нарахування плати за послугу з централізованого опалення у разі відсутності засобів обліку теплової енергії з урахуванням фактичної температури зовнішнього повітря відповідно до пунктів 40-48 Правил надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 21 липня 2005 № 630.


Отже, враховуючи вищевикладене, департаментом було здійснено перерахунок житлових субсидій відповідно до наданої інформації від організацій-надавачів послуг, а саме, було враховано фактичні тарифи на послугу централізованого опалення, які застосовувались в опалювальному періоді 2015-2016 років.
В червні 2016 року було здійснено перерахунок житлових субсидій мешканцям міста, які обслуговує Дирекція «Котельня Північного промвузла» ПАТ «Сумське НВО». Інформацію про перерахунок відображено в квитанціях, які отримали громадяни в липні 2016 року.
Перерахунок житлових субсидій мешканцям міста, які обслуговує ТОВ «Сумитеплоенерго», здійснено в липні поточного року.
Інформація про перерахунок буде відображена в платіжних документах, які отримають городяни в серпні 2016 року.
Додаткову інформацію можна отримати у спеціалістів департаменту соціального захисту населення Сумської міської ради за телефонами: 63-54-97, 60-45-06.