Print
Hits: 1786

Міський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) «Берегиня» зранку провів на березі Псла Купайлове свято з дотриманням усіх традицій.

Приготуванням до свята працівники терцентру та його підопічні займались спільно. Намагались дотриматись усіх традицій, але разом із тим зробити святкування на сучасний манер.

На березі Псла лунали народні та естрадні пісні, водились танки, до яких берегинці запрошували всіх присутніх, здійснювались притаманні Купайлу обряди, і все це щедро здобрювалось щирими емоціями присутніх.

Заступник міського голови Альона ДМІТРЄВСКАЯ привітала присутніх зі святом, побажала всім гарного настрою та аби купальське вогнище очистило їх від усіх хвороб і негараздів.

Директор комунальної установи «Сумський міський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) «Берегиня» Інна ГАЛІЧЕНКО розповіла, що традиції відзначення Купайла вже понад 10 років. Це свято у берегинців чи не найулюбленіше. На нього запрошують підопічних із родинами, а також раді бачити на ньому всіх охочих. І кожного разу всі присутні повертаються додому, сповнені позитивних емоцій.