Print
Hits: 1506

Відділення денного перебування «Злагода» територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) «Берегиня» приймало гостей з нагоди відзначення Міжнародного дня людей з інвалідністю.

До підопічних відділення та їхніх рідних, колективу установи завітали заступник міського голови Альона ДМІТРЄВСКАЯ, депутат міської ради Денис БУТЕНКО, благодійники та просто добрі друзі злагодчан.

Заступник міського голови Альона Дмітрєвская зазначила, що всі, хто відвідує відділення, варті поваги, бо, попри фізичні недуги, не змирились із діагнозом і залишаються соціально активними. Посадовиця подякувала батькам юнаків і дівчат та працівникам «Злагоди» за те, що допомагають молоді адаптуватись до соціуму, роблять її життя цікавим і насиченим.

Денис Бутенко також сказав добрі слова на адресу всіх, хто причетний до «Злагоди», і передав їм від себе та колеги по депутатській фракції «Об’єднання «Самопоміч» Олександра ЗИМЕНКА проектор та солодощі. Депутат повідомив, що для відділення денного перебування «Калина» вони також приготували подарунок – аудіосистему.

У свою чергу вихованці «Злагоди» представили увазі гостей підготовлений власними силами концерт і подарували виговлені власноруч новорічні сувеніри.