004.jpg

До Міжнародного дня батьків та Міжнародного дня захисту дітей 31 травня на березі р. Псел на території Гриль-парку «Поляна» відбувся святковий захід «Родина, як зірка єдина» - тепла зустріч родин, які виховують молодь з особливими потребами і є відвідувачами комунальної установи «Сумський міський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) «Берегиня» та сімей учасників АТО.


Зустріч була насичена вокальними номерами, літературними композиціями у виконанні молоді з інвалідністю, конкурсами, цікавими іграми, які організували студенти-волонтери СумДУ. Учасники свята були ніби одна велика дружна родина, у якій один одному допомагають, підтримують, поважають, вони із захопленням спостерігали за святковим дійством та стали учасниками рухливих ігор.
Символізувала свято ромашка, яку власноруч виготовили юнаки та дівчата з особливими потребами і подарували своїм батькам та присутнім.
По закінченню зустрічі на всіх присутніх чекала «польова» каша та солодощі. Почесним гостем свята була директор департаменту соціального захисту населення Сумської міської ради Масік Тетяна Олександрівна.
Свято було б не можливим без підтримки Сумської міської ради, благодійного фонду «Сагасітас -Україна», громадської організації «Україна – країна майбутнього», приватного підприємця Уруна Олега Костянтиновича, ресторану МакДональдз, волонтерів СумДУ.
Висловлюємо подяку усім небайдужим людям, які надали допомогу у проведенні заходу.