007.jpg

12 квітня відбулось чергове планове засідання комісії по розгляду заяв громадян з питань призначення (відновлення) соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам.

На розгляд комісії було внесено подання про призначення (відновлення) соціальних виплат 55 внутрішньо переміщеним особам.

В ході засідання 9 внутрішньо переміщеним особам було вирішено призначити (відновити) пенсії, а також призначено 44 внутрішньо переміщеним особам щомісячну адресну допомогу для покриття витрат на проживання, в тому числі на оплату житлово-комунальних послуг та інших видів державних соціальних виплат.

2 внутрішньо переміщеним особам відмовлено у призначенні щомісячну адресну допомогу для покриття витрат на проживання, в тому числі на оплату житлово-комунальних послуг з причин, передбачених законодавством.

Також члени комісії розглянули подання про розгляд результатів проведення перевірки фактичного місця проживання/перебування департаментом соціального захисту населення Сумської міської ради. Відповідно до складених актів обстеження матеріально-побутових умов сім’ї 54 внутрішньо переміщеним особам підтверджено місце фактичного проживання та 15 осіб були відсутні під час чергової перевірки.