003.jpg

По закінченню опалювального сезону у пільговиків, які отримують пільги у грошовій безготівковій формі, обліковуються залишки коштів, які утворилися внаслідок економного споживання житлово-комунальних послуг та відображені на облікових записах пільговиків. АТ «Ощадбанк» шляхом СМС – повідомлення проінформовало пільговиків про розмір залишку на обліковому запису пільговика, які утворилися станом на 1 червня 2022 року та підлягають виплаті.

При наявності поточного рахунку, відкритого в АТ «Ощадбанк», кошти АВТОМАТИЧНО перераховуються з рахунку для виплати пільг на рахунок пільговика.

У разі ж відсутності відкритого рахунку в АТ «Ощадбанк», особам, які отримують пільги у грошовій безготівковій формі, необхідно звернутися із заявою до АТ «Ощадбанк» та оформити його відкриття в порядку, визначеному банком.

Звертаємо увагу на важливі моменти, що можуть вплинути на отримання пільг:

  • кошти повертаються до державного бюджету у разі відсутності звернень пільговиків щодо виплати залишків коштів до 20 грудня поточного року;
  • несвоєчасне подання до департаменту відомостей про зміни (зміна паспорту, отримання реєстраційного номеру облікової картки платника податків тощо) унеможливлює зарахування залишків коштів на поточні рахунки пільговиків.

Довідкову інформацію можна отримати за телефонами 788-888, 787-135, 050-407-81-17.