007.jpg

Сумське міське відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Сумській області доводить до Вашого відома, що з 26.07.2019 рішенням загальних зборів акціонерів змінена назва підприємства з ПАТ «Сумське машинобудівне науково-виробниче об’єднання» на АТ «Сумське машинобудівне науково-виробниче об’єднання».

Отже, при оформленні листків непрацездатності працівникам цього підприємства в графі «місце роботи» необхідно вказувати нову назву: Акціонерне товариство «Сумське машинобудівне науково-виробниче об’єднання», м. Суми, вул. Горького, 58.

Листки непрацездатності, оформлені з порушенням вимог Інструкції про порядок заповнення листка непрацездатності, затвердженої наказом Міністерства охорони здоров’я України, Міністерства праці та соціальної політики України, Фонду соціального страхування України з тимчасової втрати працездатності, Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України від 03.11.2004 № 532/274/136-ос/1406, прийматися до заліку не будуть.