Print
Hits: 1745

В Україні стартує проект з підготовки менеджерів громадських ініціатив.

Тренери проекту – успішні підприємці та ефективні громадські діячі. Найбільш результативні учасники поїдуть переймати досвід до Берліна.

Дедлайн реєстрації на проект – 1 липня.

Відео-анонс проекту – goo.gl/GGnhg7

Проект: НАВІЩО?

Допомога молоді, яка прагне розвивати своє місто/селище. Основна ціль – сприяти втіленню в життя хороших ідей громад, на реалізацію яких раніше не вистачало знань чи навичок. Ми навчатимемо ефективному плануванню та реалізації громадських ініціатив через поєднання досвіду успішних підприємців та ефективних громадських діячів, які будуть спікерами та гостями проекту.

Учасники: ХТО?

Молодь віком до 34 років з малих міст/селищ Півдня і Сходу України (населення до 100 тисяч) - Луганська, Донецька, Дніпропетровська, Запорізька, Кіровоградська, Миколаївська, Одеська, Харківська, Херсонська, Сумська області.

Ідея змін: ЯКА?

Ключовим завданням учасників проекту в процесі навчання буде розробка і реалізація соціальної чи антикорупційної ініціативи, що відповідатиме потребам мешканців обраного міста/селища.

Навчання: ЯК?

На учасників чекають драйвові вихідні: поєднання різних локацій, цікавих людей, корисних знань і подальше тренування навичок. Будемо навчатись серйозному, але неодмінно у атмосфері відкритого простору для креативу та розвитку ідей.

Навчання буде проходити в різних куточках України, частина заходів відбудеться на базі успішних українських бізнес-компаній, які ділитимуться своїм досвідом розвитку та управління проектами.

Проект реалізовується командою Громадської організації «Відкритий простір» за підтримки Global Project Partners в рамках програми «Східне партнерство» від Міністерства Закордонних Справ Німеччини.

Більше про проект на сайті: http://osu.org.ua

З усіх питань можна звертатись на скриньку проекту «Давай зміни!»: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., або у Facebook та Instagram.

Контактний телефон: 067-596-93-92.