Print
Hits: 1538

Міська рада Кутаїсі проводить фотоконкурс «Іло» з 2007 року. Названо конкурс на честь Іло Хахалейшвілі, який був відомим фотографом в Кутаїсі, і кожна сім’я в місті має фото, зроблене в його фотостудії. Метою конкурсу є підтримка талановитих фотографів та сприяння розвитку даного напряму мистецтва. До участі у конкурсі грузини запрошують фотографів з міст-партнерів, зокрема із Сум, адже цьогорічна тематика – «Моє місто».

Переможці конкурсу отримають грошову винагороду: 1 місце – 700 ларі, 2 місце – 600 ларі, 3 місце – 500 ларі, а також спеціальний приз «Моє місто» – 300 ларі. Найкращі фотографії будуть надруковані у календарі міської ради Кутаїсі та розповсюджені серед офіційних установ міста.

Умови для участі у конкурсі:

  1. фото може бути зроблене будь-ким (без обмеження віку), але фотограф несе відповідальність за оригінальність зображення та зберігає права;
  2. фотографія має бути зроблена не більше ніж за рік до конкурсу;
  3. на фото повинна бути зображена природа міста, його культура, архітектура, мешканці;
  4. один учасник може подати максимум 5 фотографій;
  5. розмір відправленого фото повинен бути 20х30 см, 300 dpi;
  6. роботи на конкурс можна подати до 12 листопада;
  7. якщо з міст-побратимів та міст-партнерів буде надіслано багато фотографій, створять окремий розділ для їх виставки;
  8. фотографії потрібно надсилати на електронну адресу: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.;
  9. фотографи мають надіслати коротку біографію та контактну інформацію англійською (реєстраційна форма додається); у темі листа слід зазначити назву свого міста.
  10. Вартість проживання переможця (2-3 дні) буде профінансовано міською радою Кутаїсі, інші витрати повинні покриватися учасниками самостійно.

Форма заявки для участі