Print
Hits: 1449

Термін прийому заявок на участь у Конкурсі «Кращі практики місцевого самоврядування» у 2019 році подовжено до 4 жовтня.

Конкурс проводить Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України у співпраці з Програмою Ради Європи «Децентралізація і реформа місцевого самоврядування в Україні».

Теми цьогорічного Конкурсу:

1. Заходи та рішення органів місцевого самоврядування, спрямовані на ріст доходів місцевого бюджету.

2. Розвиток, заснований на особливостях регіонів і громад.

3. Практики залучення молоді до місцевого економічного розвитку.

Практика в рамках Конкурсу – це фактична діяльність органу місцевого самоврядування у період з 2017 по 2019 рік, під час впровадження якої отримано позитивні результати.

Кожен ОМС може подати на Конкурс не більше однієї практики за кожною із трьох тем Конкурсу (кожна практика – окремою заявкою).

Заявки, тематика яких не відповідає жодній із трьох оголошених тем Конкурсу, будуть відхилені конкурсною комісією без розгляду.

Для участі у конкурсі потрібно заповнити заявку (завантажити текстовий файл) і надіслати її до 4 жовтня 2019 року електронною поштою на адресу: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Заявка супроводжується листом ОМС за підписом його керівника, у якому підтверджується достовірність та точність викладеної у заявці інформації.

Супровідний лист (з підписом та печаткою) у сканованому вигляді має бути надіслано електронною поштою одночасно із заявкою.

Більше інформації про Конкурс 2019 року - у буклеті.

Додаткову інформацію з усіх питань Конкурсу можна отримати за тел.: 044 590 47 76 та 044 303 99 16 (внутрішні – 114; 156; 115).

Довідково: Проведення таких конкурсів є загальноєвропейською ініціативою, яку з 2012 року підтримує і Україна як держава – член Ради Європи. Протягом 2012-2013 року конкурс «Кращі практики місцевого самоврядування» впроваджувався Центром експертизи реформ місцевого самоврядування Ради Європи, а з 2014 року організатором цього конкурсу виступає Мінрегіон.