002.jpg

Запрошення долучитись до конкурсу «Інвестиційний виклик» (Kellogg-Morgan Stanley). Мета – використовувати потенціал ринків капіталу та творчої майстерності студентів для створення та примноження ресурсів, яких бракує у світі. Участь передбачає створення команди, що працюватиме над проектом (індивідуальні проекти не розглядатимуться).


Завдання полягає у визначенні інвестиційно привабливих сфер, що пропонують нові інвестиційні стратегії для вирішення найважливіших глобальних викликів у майбутньому. Пропозиція дійсна для студентів ВНЗ з усього світу. Для участі потрібно створити проект обсягом до 2-х сторінок та подати на https://goo.gl/NVxyaA.
Учасники повинні запропонувати та захищати стратегію, яка використовує фінансові та інвестиційні інструменти, а не діючі підприємства для вирішення екологічних чи соціальних проблем.
Конкуренція - це можливість застосувати основні принципи фінансування, спрямовані на вирішення економічних, соціальних та екологічних проблем, що стимулюють сферу стабільного інвестування. Увага може зосереджуватись на таких сферах, як вода, енергія, продукти харчування, соціальна мобільність, зміна клімату, освіта або охорона здоров'я. Учасникам рекомендується застосовувати весь спектр інвестиційних інструментів.
Сума призу становить $15,000 (перше місце - $10,000, друге - $5,000).
Дедлайн подання заявок – 20 лютого 2018 року.
Деталі на: http://sustainableinvestingchallenge.org/attend.