007.jpg

В рамках програми Aspen Teens Аспен Інститут Київ та Klitschko Foundation проводять філософський семінар для підлітків «Обрії майбутнього». Учасники семінару разом зі своїми однолітками шукатимуть власні відповіді на важливі питання.

В рамках програми Aspen Teens Аспен Інститут Київ та Klitschko Foundation проводять філософський семінар «Обрії майбутнього». Семінар покликаний сформувати в учасників схильність до критичного мислення та поширити серед підлітків ідею ціннісно-орієнтованого лідерства, мотивувати їх до творення суспільства майбутнього.

Під час семінару “Обрії майбутнього” учасники отримають мотивацію до саморозвитку, сформують цілі на майбутнє, за участі модератора обговорять з однолітками виклики, з якими щодня зіштовхуються: вибір майбутньої професії, відносини в сім’ї та суспільстві, відстоювання своєї позиції та багато іншого.

До участі запрошуються вмотивовані креативні підлітки віком 14-16 років, які навчаються у 10-му класі, готові мислити творчо та нести відповідальність за позитивні зміни у суспільстві.

Кількість учасників – 20 чоловік.

Тривалість семінару – 2 дні (29-30 березня).

АНКЕТИ ПРИЙМАЮТЬСЯ ДО 22 ЛЮТОГО.

1 березня будуть оголошені результати на сайті у розділі “Новини”.

Проект фінансується за кошти організаторів проекту – благодійного фонду Klitschko Foundation та громадської організації The Aspen Institute Kyiv.