002.jpg

Українські фахівці з питань інтелектуальної власності, патентні повірені мають можливість навчатися на дворічній Магістерській програмі з права інтелектуальної власності коштом Уряду КНР. Дану можливість надає державне відомство з питань інтелектуальної власності Китайської Народної Республіки.

Міністерство економічного розвитку і торгівлі України, для відбору кандидатів на номінацію у програмі, що найефективніше використають цю можливість, пропонує всім потенційним учасникам надіслати есе/дослідження на тему «Вдосконалення правового регулювання діяльності представників у справах інтелектуальної власності (патентних повірених) в Україні” за адресою This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. до 15.03.2018.

Мінекономрозвитку номінує на участь у програмі авторів найкращих робіт. Державне відомство з питань інтелектуальної власності КНР, розглянувши всі заявки, відбере стипендіата. Переможець зможе безкоштовно вивчати право інтелектуальної власності в Китаї.

Детальніше про програму:

Університети: Zhongnan University of Economics and Law або Tongji University.

Тривалість: 2 роки.

Мова навчання: англійська.

Що покриває стипендія: вартість навчання, проживання в гуртожитку, медичне страхування, щомісячна виплата у розмірі 3000 юанів.

Вимоги до аплікантів:
- бути номінованим національним органом з питань інтелектуальної власності;
- бути молодшим 40 років на момент подачі документів;
- мати більше 2 років досвіду у сфері інтелектуальної власності і й продовжити працювати у цьому ж полі після здобуття ступеню Магістра;
- мати освіту ступеня бакалавра чи вище;
- підтвердити знання англійської (TOEFL-pbt - 550 or higher, TOEFL-ibt - 80 or higher, IELTS - 6 or higher, або вища освіта з англійської мови/літератури).