Print
Hits: 2344

14.03.2016 управління соціального захисту населення Сумської міської ради (надалі – управління), як організатор конкурсу оголосило конкурс з визначення пропозицій на виконання соціального замовлення, спрямованого на надання соціальних послуг, мешканцям міста Суми, які живуть з ВІЛ/СНІД, та членам їх сімей, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка з міського бюджету в 2016 році (надалі – конкурс).


Конкурс проводився з метою забезпечення прозорості та ефективного використання коштів, які передбачаються в міському бюджеті міста Суми для надання соціального супроводу мешканцям міста Суми, які живуть з ВІЛ/СНІД, та членам їх сімей, та на виконання міської програми «Місто Суми – територія добра та милосердя» на 2016 - 2018 роки», затвердженої рішенням Сумської міської ради від 24 грудня 2015 року № 148-МР (зі змінами).
Конкурс проводився відповідно до наказу начальника управління соціального захисту населення Сумської міської ради від 10.03.2016 № 38 - О «Про повторне оголошення та організацію проведення конкурсу з визначення виконавця соціального замовлення, що надає послугу соціального супроводу мешканцям міста Суми, які живуть з ВІЛ/СНІД, та членам їх сімей за рахунок коштів міського бюджету в 2016 році».
Для участі у конкурсі відповідно вимогам до конкурсної документації та умовам її подання надійшли дві конкурсні пропозиції, а саме: програма «Підтримка. Допомога. Довіра» від Сумської обласної громадської організації «Клуб «ШАНС» та програма «Соціальний супровід ВІЛ-позитивних жінок та народжених ними дітей, що проживають в м. Суми» від Сумського обласного відділення Всеукраїнської благодійної організації «Всеукраїнська мережа людей, що живуть з ВІЛ/СНІД».
19.04.2016 під головуванням першого заступника начальника управління Світлани Маринченко відбулося засідання конкурсної комісії.
В результаті індивідуального оцінювання конкурсних пропозицій членами конкурсної комісії програма «Підтримка. Допомога. Довіра» набрала 426 балів, а програма «Соціальний супровід ВІЛ-позитивних жінок та народжених ними дітей, що проживають в м. Суми» - 510 з 540 можливих.
Таким чином, Сумське обласне відділення Всеукраїнської благодійної організації «Всеукраїнська мережа людей, що живуть з ВІЛ/СНІД» визначено надавачем соціальних послуг мешканцям міста Суми, які живуть з ВІЛ/СНІД, та членам їх сімей.