Print
Hits: 2176

Завдяки впровадженню в Україні політики відкритих даних та діджиталізації послуг, створені додатки та застосунки, які дозволяють користуватися широким обсягом судової та правової інформації з використанням смартфонів та комп'ютерів.

Платформа для пошуку та аналізу судової практики. Зручний та швидкий пошук необхідних документів. Інформація по практиці правозастосування по суддях надана у зручній візуальній формі. Кожний графік є інтерактивним, та дозволяє перейти на перегляд відповідних документів. Система допомогає перевірити особу щодо історії судових справ, виконавчих проваджень, наявність провадження у справі про банкрутство, а також поставити таку особу на моніторинг щодо появи нових даних в державних реєстрах.

Зручний та простий у використання додаток для iOS для організації та ведення судових справ для практикуючиих юристів.

Кодекси, закони України та судова практика у вашому смартфоні. Усі закони України безкоштовно. Зручне форматування. Миттєвий пошук. Можна зберігати обрані документи. Щоденні оновлення редакцій. Фільтри. Працюють без підключення до інтернет. Завантажуйте редакції кодексів та користуйтесь навіть за відсутності підключення. Повнотекстовий пошук та проста навігація завжди допоможуть знайти відповідь швидко. Правова позиція до кожної статті. Більше 4 мільйонів судових рішень другої та вищих інстанцій структурованих за статтями. Щоденні оновлення. Миттєвий доступ у один дотик.

Юридична база даних, що дозволяє швидко знайти необхідний нормативний акт, судове рішення або правову позицію. Особливістю системи є її швидкість в порівнянні з іншими ресурсами, загальний особистий кабінет для збереження та роботи з документами. Зручність інтерфейсу-це те, що оцінять професійні адвокати.

Аналітичний сервіс для пошуку, дослідження та візуалізації судових рішень. Дозволяє шукати судові рішення з Єдиного державного реєстру судових рішень та інформацію з інших 8 пов'язаних державних реєестрів. Також надає послугу Wincourt для аналізу та прогнозування судових рішень на основі наявних документів.

Швидкий та зручний пошук за судовим реєстром.

Швидко та зручно дізнавайтеся про судові засідання в судах України та отримуйте судові документи з реєстру судових рішень.