0010.jpg

Export Promotion Office запрошує виробників меблів, домашнього декору, одягу, посуду, взуття та аксесуарів на освітній семінар «Швеція – відкриті торгові ворота», що пройде в рамках 7-го Шведсько-українського бізнес-форуму* (Sweden-Ukraine Business Forum), що розпочнеться 14 червня о 14 год. 30 хв. у місті Києві.

Під час семінару учасники отримають практичну інформацію стосовно експортних процедур, угод про торгівлю, правил і вимог ЄС, зокрема щодо походження товарів, сертифікатів і стандартів. Окрім того, дізнаються більше про ринки Швеції, умови ведення бізнесу, основні позиції шведського імпорту, особливості попиту шведських споживачів, а також поради щодо маркетингу.

Також учасникам буде представлено сервіс «Швеція – відкритi ворота торгівлі». Даний сервіс є єдиним інформаційним центром, створеним шведським урядом для іноземних компаній, що зацікавлені у експорті до Швеції та країн ЄС і бажають отримати прикладні знання стосовно питань, пов’язаних із виходом на ринок Швеції та Євросоюзу.

Захід орієнтований виключно на малі та середні підприємства, які працюють в підсекторах:
- мода та одяг (взуття, одяг, торби, сумки, наплічники, аксесуари);
- домашній декор (предмети побуту, предмети інтер’єру, посуд);
- меблі (дерев’яні для спальні, кухні та їх запчастин; стільці з дерева або металу, в тому числі – розкладні).

Робоча мова заходу: англійська, з синхронним перекладом.

Реєстрація компаній відкрита за посиланням: https://bit.ly/2HobhnB. Підтвердження участі надійде 12 червня на вказану в реєстраційній формі електронну пошту. Заявки на участь у заході, отримані після завершення реєстрації, не будуть розглядатись.