0010.jpg

Мінекономрозвитку та GIZ запрошують підприємства взяти участь у процесі відбору для отримання технічної підтримки з визначення та реалізації пілотних проектів з енергоефективності.

Загалом, для співпраці буде обрано близько 60 компаній.

Проект двостороннього технічного співробітництва «Консультування підприємств щодо енергоефективності» пропонує компаніям хлібопекарської та молочної промисловості, а також машинобудування та виробництва неметалевих будівельних матеріалів подати свої заявки про участь у пілотних проектах для забезпечення енергоефективності підприємств, зниження енергозатрат та підвищення конкурентоспроможності. Особливо вітаються заявки малих та середніх підприємств.

Пілотні проекти складатимуться з трьох етапів:

1. Детальний енергоаудит: обрані компанії на першому етапі отримають звіт із переліком економічно та технічно доцільних енергоощадних рішень для конкретних підприємств.

2. Розробка рентабельних проектів з енергоефективності: на основі результатів першого етапу обрані компанії отримають чіткий план впровадження енергоощадних та економічно доцільних заходів.

3. Підтримка у впровадженні проектів: на цьому етапі експерти GIZ надаватимуть компаніям інжиніринговий та консультативний супровід у реалізації проектів, розроблених на попередньому етапі. Фінансування заходів компанії-учасники проводитимуть власним коштом, завдяки банківським позикам або з інших джерел.

Зацікавлені у співробітництві представники компанії, мають заповнити форму заявки та надіслати її Наталії Усенко на електронну пошту This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. не пізніше 22 червня 2018 року.

Заявка

Інформація