Print
Hits: 3470

Департамент забезпечення ресурсних платежів Сумської міської ради оголошує про проведення щорічного рейтингу «Золота Перлина» (далі - Конкурс), який спрямований на визначення кращих суб’єктів малого і середнього підприємництва до Дня підприємця у м. Суми.

Конкурс проводиться за наступними номінаціями:

- «Краще мале або середнє підприємство у виробничій сфері»;

- «Краще мале або середнє підприємство у сфері торгівлі»;

- «Краще мале або середнє підприємство у сфері обслуговування»;

- «Краща фізична особа-підприємець у сфері виробництва»;

- «Краща фізична особа-підприємець у сфері торгівлі»;

- «Краща фізична особа-підприємець у сфері обслуговування».

У Конкурсі беруть участь суб’єкти малого і середнього підприємництва (у тому числі фізичні особи-підприємці), які зареєстровані не пізніше, ніж за два роки до проведення Конкурсу в м. Суми та здійснюють діяльність на території м. Суми.

Участь у Конкурсі безкоштовна, суб’єкти малого і середнього підприємництва або уповноважені ними у встановленому чинним законодавством порядку особи, які бажають взяти участь у Конкурсі, подають:

- заяву на участь у Конкурсі;

- лист-гарантію (у формі довідки), що на нього не поширюються обмеження у допуску до Конкурсу;

- витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань.

Документи приймаються департаментом забезпечення ресурсних платежів Сумської міської ради протягом 30-ти календарних днів включно, з дня оприлюднення оголошення про проведення Конкурсу на офіційному веб-сайті Сумської міської ради за адресою: м. Суми,вул. Садова, 33, каб. 34. Телефон для довідок: 700-139.

Нагородження переможців, визначених за результатами Конкурсу, кубками, дипломами, квітами та цінними подарунками відбудеться під час проведення урочистостей до Дня підприємця. Про місце проведення святкових заходів буде повідомлено додатково.

З більш детальною інформацією про умови проведення Конкурсу можна ознайомитись у рішенні виконавчого комітету Сумської міської ради від 18.07.2017 «Про Положення про порядок проведення щорічного рейтингу «Золота Перлина» на визначення кращих суб’єктів малого і середнього підприємництва до Дня підприємця у м. Суми».

Заява