0012.jpg

18 лютого у виставковій залі «Чембер Плаза» Торгово-промислової палати України відбудеться Перший український форум «Інструменти фінансової та технічної підтримки малого та середнього бізнесу».

У форумі візьмуть участь представники іноземних донорських, фінансових та інших організацій, які надають підтримку та сприяють розвитку українського підприємництва, експерти, урядовці, а також представники малого та середнього бізнесу України.

На заході представлятимуть програми підтримки бізнесу, що діють в Україні. Зокрема, програми Європейського Союзу, Європейського банку реконструкції та розвитку (EBRD), Німецького товариства міжнародного співробітництва (GIZ), фонду для сприяння розвитку енергоефективності й відновлювальної енергетики «Green for Growth Fund, Southeast Europe» (GFF), Організації Об'єднаних Націй з промислового розвитку (UNIDO), Посольства Канади в Україні, служб старших експертів з Німеччини, Швейцарії та Королівства Нідерландів — SES, SEC та PUM, а також низки українських банків.

 Будуть презентовані і можливості мережі Enterprise Europe Network для розвитку українського бізнесу.

Планується, що надалі форум матиме щорічний характер, а також буде проводитися в регіонах.

Під час заходу відбудуться кілька практичних майстер-класів:

1) Майстер-клас від GFF. Слухачі дізнаються про можливості використання бізнесом сучасних енергозберігаючих технологій та про економічні вигоди від їх запровадження. Крім того, енерго-експерт безкоштовно консультуватиме бізнес щодо оптимізації енергоспоживання підприємств, а банківський фахівець — щодо можливостей кредитування.

2) Креативна майстерня від GIZ за програмою «Fit for Partnership». Слухачі отримають вичерпні відповіді на питання: Як вийти на ринок ЄС? Як знайти партнера в ЄС? Що український бізнес може запропонувати іноземному партнеру?

Захід є безкоштовним для відвідувачів та проводиться за підтримки офіційного партнера — інвестиційного фонду для сприяння розвитку енергоефективності й відновлювальної енергетики «Green for Growth Fund, Southeast Europe».

Акредитація ЗМІ для роботи на форумі проводитиметься до 12.00 17 лютого за телефоном: (044) 279-18-99. Контактна особа: Ксенія Файчук.

Реєстрація учасників відкрита до 15 лютого, за посиланням: https://goo.gl/JJcg8C

За додатковою інформацією щодо форуму звертайтеся до співробітників Департаменту сприяння інвестиційній діяльності та регіонального розвитку Торгово-промислової палати України за тел.: (044) 279-29-31, або за ел. поштою: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.