0012.jpg

Департамент забезпечення ресурсних платежів спільно із Сумською торгово-промисловою палатою запрошують містян взяти участь у дистанційному навчанні «Ефективна участь у публічних закупівлях», яке відбудеться 23 червня.

«Якщо Ви ще не є постачальником для бюджетних установ, або ж бажаєте покращити ефективність участі у публічних закупівлях через систему ProZorro, то наш дистанційний семінар, участь у якому є безкоштовною, але за умови реєстрації, допоможе краще пізнати це питання. Так, під час навчання комплексно розглядатимуться питання для успішної та ефективної участі у закупівлях, зокрема: хто може бути учасником публічних закупівель; як знайти необхідну закупівлю відповідно до специфіки свого бізнесу; можливості майданчиків для участі у закупівлях; види та алгоритм публічних закупівель; як готувати та подавати тендерну пропозицію; які вимоги замовників є дискримінаційними та як на них реагувати; договір про закупівлю, зміни умов договорів тощо», – розповідають організатори.

Семінар профінансований департаментом забезпечення ресурсних платежів на виконання цільової Програми підтримки малого і середнього підприємництва Сумської міської ради на 2020 – 2022 роки.

Для реєстрації на участь в семінарі та отримання додаткової інформації, можна звернутися за тел. (097)9107356, (066)0554066 або надіслати заявку на електронну пошту This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..