001.jpg

20 серпня 2020 року о 14:00 відбудеться Онлайн-форум Україна-Туреччина: нові можливості для співпраці.

Чому варто взяти участь в зазначеному заході?

  • особисте знайомство з керівниками дипломатичних місій, органів влади, міжнародних об'єднань, турецькими компаніями, потенційними партнерами;
  • отримаєте корисні прикладні матеріали, що стосуються роботи на ринку Туреччини, зокрема і каталог з контактами турецьких бізнес організацій;
  • кожен матиме змогу презентувати продукцію чи послуги компанії іншим учасникам заходу;
  • будуть організовані прямі преговори в секціях (по сферах діяльності), що надасть змогу вести предметні переговори;
  • забезпечується синхронний переклад, що знімає питання мовного бар'єру.

Формат зустрічі - он-лайн та офлайн для спікерів.

Он-лайн формат зустрічі відбудеться за допомогою системи ZOOM. Посилання в кімнату вебінару буде надіслано вам на пошту за день до події.

Програма зустрічі передбачає пленарну частину, в якій будуть висвітлені найближчі перспективи та пріоритетні напрями українсько-турецького економічного співробітництва, секцію QA та секторальні робочі групи, в яких компанії зможуть провести В2В.

Секція питань та відповідей також включає представлення учасників зустрічі, час регламентований.

Передбачається, що в зустрічі також візьмуть участь експерти в сфері логістики та експортного консалтигу, а також представник ТПП України в Туреччині, з метою надання консультацій щодо роботи на згаданому ринку.

За результатами проведення онлайн-зустрічі українські компанії отримають можливість налагодити прямі контакти з турецькими компаніями та одержать інфомацію щодо практичної допомоги малому і середньому бізнесу під час здійснення експортно-імпортних операцій, каталог бізнес-асоціацій та ділових кіл Туреччини.

Організаційно-фінансові умови участі:

Формат заходу: онлайн на базі платформи ZOOM, посилання в кімнату вебінару буде надіслано учасникам на пошту за день до події. 

Робоча мова: російська - турецька.

Вартість участі – 360 грн (вкл.ПДВ)

Вартість участі для членів ТПП України – 240 грн (вкл.ПДВ)

Орієнтовна тривалість вебінару – 2 години (14.00 – 16.00)

Попередня реєстрація участі - обов'язкова.

РЕЄСТРАЦІЯ

Контакти для зворотного зв'язку:

Анна Любима (+380955466509, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.т. (044)  461 98 08)

Юлія Єгорова, т. (044) 461 98 07, м. 050 942 69 66, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Валерія Забашта, т (044) 584 28 15, м. 050 366 49 97This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.;

Акредитація ЗМІ - This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. (Прес-служба залишає за собою право відмовити у акредитації)

Увага! Компаніям, які прагнуть підвищити свою впізнаваність і презентувати свої продукти та послуги широкому загалу учасників і гостей онлайн-зустрічі, пропонується можливість виступити партнером заходу. У разі зацікавленості прохання звертатися за більш детальною інформацією за вищевказаними контактами.