Print
Hits: 1000

Міжнародна організація праці (далі – МОП) у співпраці з Програмою розвитку Організацій Об'єднаних Націй (ПРООН) розпочали реалізацію спільного проєкту «Розширення економічних можливостей жінок, як відповідь на кризу COVID-19 в Україні».
Проєкт спрямований на стале відновлення рівня життя населення України, яке зазнало негативних наслідків пандемії COVID-19, зокрема через розширення економічних можливостей жінок шляхом удосконалення відповідних інституційних механізмів та створення умов для покращення матеріального становища жінок. Проект впроваджуватиметься у двох цільових регіонах - Рівненській та Сумській областях.

У рамках цього проєкту у липні 2021 року у Сумській області (у містах Суми, Охтирка, Конотоп) заплановано провести безкоштовний триденний тренінг за методикою МОП «Розпочни свій бізнес» серед жінок, які мають бізнес-ідею, бажають отримувати навички ведення підприємницької діяльності та започаткувати чи розвинути власну справу, навчитись розробляти бізнес-план та отримати менторський супровід на шляху до реалізації власної бізнес-ідеї.
Програма тренінгу включає такі теми: бізнес-план, маркетинг, робота з персоналом, закупівлі, розрахунок собівартості, фінансове планування, стартовий капітал. Усі бажаючі повинні обов'язково пройти реєстрацію за посиланням: bit.ly/3h3Bcog.   
Відбір учасниць, організацію та проведення тренінгів здійснює «Ресурсний центр ГУРТ» спільно з тренерами проєкту «Розпочни і вдосконалюй свій бізнес».
Контактна особа – координатор тренінгів «Розпочни свій бізнес» - Алла Журавель, тел. 066 648 51 17. Контактна особа від МОП – Тетяна Міненко, тел. 067 445 65 15».