Print
Hits: 750

Erasmus for Young Entrepreneurs, що фінансується ЄС, це програма обміну для підприємців: починаючі бізнесмени відвідають європейських менторів, успішні власники бізнесу — запросять менш досвідчених колег з Європи до себе.

Протягом одного-шести місяців ви будете працювати пліч-о-пліч. На вас чекає обмін досвідом, дослідження іноземного ринку та ділові знайомства з професіоналами з інших країн Європи. Програма надає фінансову підтримку новим підприємцям під час обміну, що допоможе покрити витрати на проживання в іншій країні. Також є можливість віддаленого обміну до трьох місяців зі збереженням можливості офлайн обміну до шести місяців. Це програма Erasmus for Young Entrepreneurs, що фінансується ЄС. В Україні обміном опікуються СIVITTA і RADAR: допомагають заповнити заявку, підшукати компанію та ментора для обміну. Що ви отримаєте? Починаючі підприємці, що поїдуть за обміном, отримають:

Досвідчені підприємці, що запрошують починаючих бізнесменів до себе, отримають:

Хто може взяти участь?

Що потрібно для участі?

Якщо ви — починаючий підприємець, що поїде за обміном:

Якщо ви — досвідчений підприємець, що запросить до себе починаючого бізнесмена:

Як подати заявку? Напишіть на This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. або This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Зверніть увагу:

Більше інформації тут https://houseofeurope.org.ua/opportunity/74