005.jpg

Головне управління ДПС у Сумській області нагадує суб’єктам господарювання та громадянам про ефективність функціонування електронної черги для запису до Центрів обслуговування платників, яка запроваджена з метою забезпечення комфорту та зручності у спілкуванні з податковою службою.

Алгоритм електронного запису на прийом до ЦОП досить простий і передбачає виконання декількох нескладних операцій.

Натомість платник податків отримує можливість реєстрації у черзі на прийом до фахівців ЦОП без візиту до Податкової. У зазначений у талоні час клієнта ЦОП чекатимуть спеціалісти з тим, щоб надати адміністративні/сервісні послуги чи консультативну допомогу.

Запровадження цього нового сервісу суттєво спрощує процес реєстрації на прийом до Центрів обслуговування платників

Використання електронної черги надає багато переваг, зокрема, це економія часу та витрат, відсутність черг, доступність, оперативність, актуальність, дистанційність. Тобто, не виходячи з дому чи перебуваючи в будь-якому іншому місці, платник податків має змогу вирішити переважну більшість питань з ДПС в режимі онлайн.

Громадяни та суб’єкти господарювання мають можливість записатися до електронної черги в режимі online, зателефонувавши до Контакт-центру ДПС за номером телефону: 0 800 501 007 (напрямок 6) (безкоштовно зі стаціонарних телефонів, з мобільних телефонів - за тарифами операторів мобільного зв’язку, щоденно з 8:00 до 19:00, у п’ятницю з 8:00 до 18:00 (крім суботи та неділі), або звернувшись до чату Контакт-центру Податкової у месенджерах Viber та Telegram.

Використовуючи запис до електронної черги є можливість записатися до ЦОП Сумської ДПІ ГУ ДПС у Сумській області

Інформацію щодо запису до електронної черги за допомогою чат-ботів Viber та Telegram докладніше читайте у додатковому матеріалі (https://tax.gov.ua/data/files/382697.docx).