004.jpg

8-9 червня в місті-побратимі Люблін (Польща) відбудеться Друга Польсько-Східна Конференція PUIG Lub-Invest. Її організатори - Польсько-Українська Господарча палата спільно з Адміністраціями Президента м. Люблін Кшиштофа ЖУКА та Маршалека Люблінського воєводства Славоміра СОСНОВСЬКОГО.

Метою форуму є розвиток польсько-українських економічних відносин, ознайомлення учасників з можливостями для міжнародної торгівлі, взаємних інвестицій, фінансування різних видів проектів, а також встановлення партнерських відносин з багатьма представниками бізнесу та органів державної влади.

У конференції візьмуть участь представники Урядів Польщі та України, а також бізнесу, фінансів, засобів масової інформації, наукових кіл та інститутів підтримки підприємництва. Ця вкрай важлива подія для польсько-українських економічних відносин стане унікальною можливістю для поглиблення знань в галузі торгівлі, інвестицій і фінансів, а також можливістю для встановлення багатьох партнерських контактів з представниками бізнесу з багатьох країн. Серед таких, крім Польщі та України, - Білорусь, Молдова, Грузія, Вірменія, Азербайджан, Казахстан, Литва, Угорщина, Словаччина та ін.

Програма конференції опрацьована на основі двох тематичних розділів, один з яких призначений для польських учасників: «Напрям Схід – шанси, можливості і співробітництво» (включає питання торгівлі, експорту та інвестицій на східні ринки), а другий під назвою: «Польща – привабливий партнер для підприємців та інвесторів зі Сходу» (призначений для учасників з-за кордону).

Особливу увагу буде присвячено аналізу інвестиційних можливостей на території Польщі, юридичних і податкових аспектів, пов’язаних з реєстрацією діяльності на ринку Польщі і ЄС, сертифікації товарів і пропозиції Спеціальних економічних зон. Другого дня заходу – 9 червня для охочих відбудеться виїзна сесія, спрямована на ознайомлення з економічними досягненнями Люблінського регіону.

Контакти - Регіональне представництво ІСС Ukraine (Міжнародна Торгова Палата Сумській області): (0542) 79-21-26, 0668862385, 0997729139

Заявка на участь

Програма заходу