Print
Hits: 3127

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту – проекту рішення виконавчого комітету Сумської міської ради «Про затвердження Порядку надання дозволу на перепланування та/або переобладнання житлових та нежитлових приміщень, переведення нежитлових приміщень у категорію житлових, житлових будинків квартирного типу у будинки садибного типу, а також переведення житлових приміщень у нежитлові».

Представлений регуляторний акт встановлює на території міста Суми єдиний функціональний механізм надання дозволу на перепланування та/або переобладнання житлових та нежитлових приміщень, переведення нежитлових приміщень у категорію житлових, житлових будинків квартирного типу у будинки садибного типу, а також переведення житлових приміщень у нежитлові.

Розробник проекту регуляторного акта: Департамент містобдування та земельних відносин Сумської міської ради.

Пропозиції та зауваження до регуляторного акта приймаються від фізичних та юридичних осіб у письмовому вигляді на поштову адресу департаменту містобудування та земельних відносин Сумської міської ради (40004, м. Суми, вул Горького, 21), або в електронному вигляді на електронну пошту: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. до 29 лютого 2016 року.