004.jpg

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту - проекту рішення виконавчого комітету Сумської міської ради «Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Сумської міської ради від 07.09.2010 № 537 «Про затвердження Положення про порядок провадження торговельної діяльності та надання послуг на території м. Суми» (зі змінами)

З метою врегулювання суспільних відносин стосовно провадження торговельної діяльності та надання послуг на ринку споживчих товарів на території м. Суми, підвищення культури обслуговування населення, впорядкування торгівлі алкогольними напоями у нічний час, забезпечення прав громадян на тишу на території м. Суми, відповідно до Законів України: «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів», «Про захист прав споживачів», «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення», «Про ліцензування певних видів господарської діяльності», «Про оренду землі», «Про благоустрій населених пунктів», постанов Кабінету Міністрів України: від 15.06.2006 № 833 «Про затвердження Порядку провадження торговельної діяльності та правил торговельного обслуговування на ринку споживчих товарів», від 16.05.1994 № 313 «Про затвердження правил побутового обслуговування населення»; наказів Міністерства економіки України: від 24.07.2002 № 219 «Про затвердження Правил роботи закладів (підприємств) ресторанного господарства», від 11.07.2003 № 185 «Про затвердження Правил роздрібної торгівлі продовольчими товарами», від 19.04.2007 № 104 «Про затвердження Правил роздрібної торгівлі непродовольчими товарами», керуючись підпунктом 4 пункту „б” статті 30, частиною 1 статті 52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», управлінням підприємництва та споживчого ринку Сумської міської ради підготовлено проект рішення виконавчого комітету Сумської міської ради «Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Сумської міської ради від 07.09.2010 № 537 «Про затвердження Положення про порядок провадження торговельної діяльності та надання послуг на території м. Суми» (зі змінами).

З повним текстом Проекту рішення та аналізом його регуляторного впливу можна ознайомитися на офіційному сайті Сумської міської ради – e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Всіх зацікавлених осіб просимо надсилати пропозиції та зауваження до вказаного проекту рішення протягом 30 днів з моменту опублікування до управління підприємництва та споживчого ринку Сумської міської ради за адресою: 4000, м. Суми, вул. Горького, 21 каб. 204 тел. 700-624 (e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.)