Print
Hits: 3049

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акта – рішення Сумської міської ради «Про встановлення фіксованих ставок єдиного податку для фізичних осіб – підприємців»

З метою приведення діючих нормативних актів Сумської міської ради у відповідність до вимог чинного законодавства України управлінням підприємництва та споживчого ринку Сумської міської підготовлено проект рішення Сумської міської ради «Про встановлення фіксованих ставок єдиного податку для фізичних осіб – підприємців». Проектом рішення запропоновано встановлення, на законних підставах, фіксованих ставок єдиного податку для фізичних осіб – підприємців, які застосовують спрощену систему оподаткування, обліку та звітності, що здійснюють свою діяльність на території міста Суми, у відповідності до положень статті 293 Податкового кодексу України, передбачається визначення особливостей застосування у випадку здійснення платниками єдиного податку першої і другої груп кількох видів господарської діяльності й у разі здійснення платниками єдиного податку першої та другої груп господарської діяльності на територіях більш як однієї територіальної одиниці.

Проект регуляторного акта з відповідним аналізом регуляторного впливу розміщено на офіційному сайті Сумської міської ради – www.meria.sumy.ua.

Усіх зацікавлених осіб просимо надсилати зауваження та пропозиції до вказаного проекту регуляторного акта протягом 30 днів з моменту оприлюднення до управління підприємництва та споживчого ринку Сумської міської ради за адресою: 40030, м. Суми, вул. Горького, 21.