Print
Hits: 1172

Повідомлення про оприлюднення регуляторного акту проєкту рішення Сумської міської ради «Про встановлення фіксованих ставок єдиного податку для фізичних осіб-підприємців»

Проєкт рішення Сумської міської ради «Про встановлення фіксованих ставок єдиного податку для фізичних осіб-підприємців» розроблений відповідно до пункту 293.2 статті 293 розділу XIV Податкового кодексу України та Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності».

Проєкт регуляторного акта встановлює фіксовані ставки єдиного податку для фізичних осіб-підприємців, які застосовують спрощену систему оподаткування, обліку та звітності і здійснюють господарську діяльність на території Сумської міської об’єднаної територіальної громади.

З повним текстом проєкту рішення та аналізом його регуляторного впливу можна ознайомитись на інформаційному порталі Сумської міської ради – http://smr.gov.ua.

Зауваження та пропозиції приймаються розробником проєкту регуляторного акту – департаментом забезпечення ресурсних платежів Сумської міської ради протягом місяця з дня оприлюднення:

- на поштову адресу: 40009, м. Суми, вул. Садова, 33;

- на електронну адресу: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Департамент забезпечення ресурсних платежів Сумської міської ради, тел. 700-139, 700-409, 700-404.

Проект рішення

Аналіз регуляторного впливу