0010.jpg

Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акта - проєкту рішення Сумської міської ради «Про внесення змін до рішення Сумської міської ради від 01 лютого 2012 року № 1186-МР «Про затвердження Методики розрахунку орендної плати за майно територіальної громади міста Суми та пропорції її розподілу та Типового договору оренди нерухомого комунального майна» (зі змінами)»

Проєкт регуляторного акта передбачає внесення змін до рішення Сумської міської ради від 01 лютого 2012 року № 1186-МР «Про затвердження Методики розрахунку орендної плати за майно територіальної громади міста Суми та пропорції її розподілу та Типового договору оренди нерухомого комунального майна» (зі змінами)».

Прийняття вказаного регуляторного акта дасть змогу визначити:

  • формули розрахунку місячної, добової/погодинної орендної плати;
  • орендні ставки для орендарів, які мають право на отримання майна в оренду без аукціону;
  • орендні ставки для орендарів, які мають право на продовження договору оренди без проведення аукціону;
  • примірний договір оренди нерухомого або іншого окремого індивідуально визначеного майна, що належить до комунальної власності.

З повним текстом проєкту рішення та аналізом його регуляторного впливу можна ознайомитись на офіційному сайті Сумської міської ради – http://smr.gov.ua.

Зауваження та пропозиції приймаються розробником проєкту регуляторного акта – департаментом забезпечення ресурсних платежів Сумської міської ради протягом місяця з дня оприлюднення:

  • на поштову адресу: 40009, м. Суми, вул. Садова, 33,
  • на електрону адресу: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Департамент забезпечення ресурсних платежів Сумської міської ради? тел. 700-404, 700-413.

Проєкт рішення

Порівняльна таблиця до проєкту рішення

Аналіз регуляторного впливу