Print
Hits: 1080

Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акта - рішення Сумської міської ради «Про затвердження Типових договорів оренди земельних ділянок, що укладаються з юридичними та фізичними особами на території Сумської міської обєднаної територіальної громади»

Відповідно до ст. 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань повідомляємо про оприлюднення проєкту регуляторного акту «Про затвердження Типових договорів оренди земельних ділянок, що укладаються з юридичними та фізичними особами на території Сумської міської об’єднаної територіальної громади» та аналізу його регуляторного впливу.

Даний регуляторний акт розроблений у зв’язку з внесеними змінами в чинному законодавстві у сфері земельних відносин, відповідно до Закону України «Про оренду землі», статті 12 Земельного кодексу України.

Зауваження та пропозиції приймаються розробником проєкту регуляторного акта – Департаментом забезпечення ресурсних платежів Сумської міської ради – протягом місяця з дня оприлюднення на сайті Сумської міської ради smr.gov.ua:

- на поштову адресу: вул. Садова, 33, м. Суми, 40009

- на електронну адресу: e-mail: dresurs@ smr.gov.ua

Департамент забезпечення ресурсних платежів Сумської міської ради, тел. 700-428, 700-404.

Проєкт рішення

Аналіз регуляторного впливу

Експертний висновок