0012.jpg

Повідомлення про оприлюднення
проєкту регуляторного акта – проєкту рішення Виконавчого комітету Сумської міської ради «Про Правила використання елементів благоустрою комунальної власності на території Сумської міської територіальної громади»

Проєкт регуляторного акта – проєкт рішення Виконавчого комітету Сумської міської ради «Про Правила використання елементів благоустрою комунальної власності на території Сумської міської територіальної громади» розроблений відповідно до Конституції України, Цивільного та Земельного кодексів України, законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про благоустрій населених пунктів», «Про регулювання містобудівної діяльності», «Про дозвільну систему у сфері господарської діяльності», «Про оренду землі», «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», постанови Кабінету Міністрів України від 30.03.1994 № 198 «Про затвердження Єдиних правил ремонту і утримання автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, правил користування ними та охорони», наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 21.10.2011 № 244 «Про затвердження Порядку розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності» та інших нормативних актів з метою впорядкування розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності, майданчиків для забезпечення будівництва на території Сумської міської об’єднаної територіальної громади, визначення механізму використання елементів благоустрою комунальної власності, врегулювання організаційно-правових відносин, пов’язаних з оформленням договорів на право розміщення тимчасових споруд, майданчиків для забезпечення будівництва на території громади, а також створення сприятливих умов для здійснення суб'єктами господарювання підприємницької та іншої діяльності.

Розробниками проєкту рішення є Управління архітектури та містобудування Сумської міської ради та Правове управління Сумської міської ради.

Проєкт рішення розміщений на офіційному веб-сайті Сумської міської ради в мережі Інтернет http://smr.gov.ua у розділі Бізнесу - Регуляторна діяльність.

Зауваження та пропозиції приймаються розробниками проєкту регуляторного акту: Управлінням архітектури та містобудування Сумської міської ради / Правовим управлінням Сумської міської ради протягом місяця з дня його оприлюднення:

- на поштову адресу: 40030, м. Суми, вул. Воскресенська, 8А; вул. Горького, 21, каб. 210 (канцелярія – для письмових пропозицій); вул. Харківська, 35, каб. 237;

- на електронну адресу: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.,

- за тел.: (0542) 700-103, 700-101, 700-104.

Проєкт рішення

Аналіз регуляторного впливу